6 Djur som har superkrafter

Hårig groda aka Wolverine Frog

Fördriva tiden något grodor de/vi/du/ni är stor så sällskapsdjur, Hårig Grodor Maj inte vilja till vara din vän. Dessa små killar som är ungefär 11 cm är vanligt förekommande i Centralafrika och är inte din genomsnittliga vänliga grön groda. De har den intressanta förmågan att bryta sina egna ben och skapa klor genom sina tå kuddar som visas när de känner sig hotade. Tack och lov om den skadade vävnaden så småningom regenererar när klorna är tillbaka.

Tyvärr dessa varelser är utrotningshotade en nästan utdöd på grund av avskogning och deras förlust av bostad.

Dyngbagge

Dessa skalbaggar är kända för sin attraktion till avföring, särskilt växtätare eftersom de tenderar att vara mer näringsrika. Deras supermakt bygger på deras blotta styrka. En manlig behornad dyngbagge kan dra så mycket som 1141 gånger sin egen kroppsvikt. Detta liknar en mänsklig drake 80 toner eller 6 fullastade dubbeldäckare bussar. De är inte bara starka utan extremt intelligenta. En studie visade att de ofta först skulle klättra på toppen av sin boll för att orientera sig och sedan följa Vintergatan som en guide för sin resa hem.

Meerkats

Dessa killar kan ses i öknar i södra Afrika där solen inte verkar sluta skina. Tack och lov meerkats har svarta cirklar runt ögonen som fungerar som solglasögon och hjälpa till att blockera ut någon bländning från solen. Detta gör det möjligt för dem att få en bättre bild av eventuella rovdjur och varna sina medkamrater om något verkar misstänkt. Deras ögon har också en vidvinkelvy som är bra för scouting och det har också ett skyddande membran som skyddar dem från smuts medan de är upptagna gräva. Deras öron också närbild medan gräva för att undvika att få smuts fastnat i dem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *