Dessa 5 optiska illusioner lämnar Internet-användare kliar sig i huvudet

Vad är det som händer?

Det är fantastiskt hur en optisk illusion kan skapa en sådan klyfta mellan människor på sociala medier. Något som uppenbarligen ser ut som en sak ses helt annorlunda av någon annan och massor av människor älskar att bevisa sin poäng. Här är 5 senaste optiska illusioner som har tagit över sociala medier med storm och skapat massor av splittring bland tittarna.

En enkel svartvit bild

Facebook-användare Savannah Root från Missouri postat denna svartvita bild och erkände själv att hon också var tvungen att stirra på den här bilden ”i en timme för att försöka lista ut vad det var.” Sedan bilden lades upp i april 2016 har den fått över 35 000 gilla-markeringar, 7 600 aktier och över 18 000 kommentarer som skapar massor av kontroverser. Vissa säger att de ser en hummer, medan andra ser en näsa-dykning kråka. Men den mest populära bilden, och kanske den mest sannolika är en cowboy silhuett.

Glänsande eller inte?

Du ska inte alltid tro på det du ser. Vid första titta på dessa ben postat av Twitter-användare @msbreeezyyy som reposted från ursprungliga affischen @leonardhoespams många ser glänsande och plast ser ben på ett bord. Men om du tittar igen kan du se något helt annat. Om du tittar noga kan du se vita strimmor av färg snarare än ben täckta av olja. Sinnet är trasigt. En av Twitter kommentarer var rätt i att säga att ”när du ser det du inte kan unsee det”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *