?????????????????????????????????????????

W.D. Boyce Council ställer in sommarläger 2020 på Ingersoll Scout Reservation, Cache Lake Camp

Boy Scouts of America W.D. Boyce Council på Peoria ställer in sina traditionella sommarlägerprogram på Ingersoll Scout Reservation och Cache Lake Camp för 2020 på grund av nya coronavirusproblem.

Ledarskap av pojken Peoria Boy Scouts organisation gjorde tillkännagivandet tisdag.

”Baserat på den information som vi för närvarande har, ser vi inte ett sätt att öppna lägret samtidigt som säkerheten för våra scouter, scouter, personal och deras familjer,” enligt ett uttalande från W.D. Boyce Council

Traditionella dagläger program ställs också in för sommaren, men personalen arbetar på olika sätt att möjliggöra sommar program möjligheter, såsom virtuella och personlig camping senare på sommaren.

W.D. Boyce Council Service Center och Bloomington Service Center och läger kommer att förbli stängda till och med den 1 juni. Alla enhets-, råds- och distriktsevenemang skjuts upp eller ställs in till och med den 31 maj.

Det har varit ett svårt beslut. Jag vet med egna ögon hur mycket våra scouter, scouter och personal ser fram emot lägret och den viktiga roll den spelar i deras utveckling. Detta har varit ett mycket utmanande beslut för oss och hela ledningsgruppen i rådet,” uttalandet läsa.

Vi planerar att öppna lägret för säsongen 2021. Med spänning räknar vi med att din enhet kommer till vår kronjuvel ISR 2021.”

Återbetalningar kommer att utfärdas från och med 1 juni.

För enheter som kommer att delta i vårt läger 2021, kommer vi att erbjuda följande alternativ. Om du tillämpar de medel som du redan har betalat till din bokning 2021, garanterar vi dig 2020 lägerpriser och den vecka och campingplats som du valt för i år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *